+ Condiții de utilizare

Condiții de utilizare

1. ACCEPTAREA TERMENILOR

Utilizând „TVOTT.MD”, deveniți utilizator legal al acestui proiect și sunteți de acord cu prevederile acordului cu efect juridic obligatoriu dintre dvs (persoană fizică – în continuare „Utilizator”) pe de o parte, și „TVOTT.MD” (în continuare „TVOTT.MD”, noi, nouă sau a/al/ai/ale nostru/noastră/noștri/noastre) în numele companiei TVOTT SRL pe de altă parte, împreună cu furnizorii și licențiatori săi pentru Serviciile Internet pe bază de Abonament.

Utilizatorii pot utiliza serviciile doar în cazul când sunt abonați în mod corespunzător în baza unui card de credit valabil și autorizat, sau când beneficiază de servicii în cadrul perioadei de probă.

Utilizând „TVOTT.MD”, Utilizatorul este de acord să-și asume obligația de a respecta condițiile prezentului Acord.

2. LICENȚA

Asigurarea recepționării, procesării de calitate înaltă, transmiterii către utilizatori, arhivării bazei de difuzare a programelor de televiziune cu acces liber, precum și a funcționării în ansamblu a blocului de programe televizate „TVOTT.MD” sunt realizate din contul plăților lunare efectuate de utilizatori, care le oferă dreptul individual de a utiliza 24/24 ore serviciile de clasa premium oferite, fără drept de difuzare publică, demonstrare sau alt mod de utilizare în scopuri comerciale.

Utilizatorul nu este în drept, în nici un caz, să distribuie accesul la pagina de internet către terți, să difuzeze serviciile oferite sau să demonstreze conținutul în afara cercului dvs de familie și prieteni. Utilizatorul nu este în drept să-și utilizeze contul pentru a recepționa serviciile oferite concomitent pe cinci sau mai multe dispozitive care permit accesare serviciului.

3. ABONAMENT

Utilizatorul obține accesul la servicii după efectuarea plății pentru unul din următoarele abonamente.

Costul unui abonament poate fi modificat în mod unilateral ca urmare a modificării prezentului Acord, fără să afecteze costul abonamentului pentru perioada deja achitată.

4. DREPTUL DE ANULARE A SERVICIILOR

Utilizatorul poate să anuleze serviciile „TVOTT.MD” în orice moment activând funcția corespunzătoare din Contul său Personal sau expediind o cerere de anulare prin poșta electronică la adresa support@tvott.md. Sumele deja facturate pentru contul Utilizatorului nu se returnează. În cazul când Utilizatorul a contractat o perioadă minimă de utilizare a serviciilor „TVOTT.MD”, Utilizatorul își asumă obligația de a achita toate plățile pentru întreaga perioadă minimă de utilizare.

5. RETURNAREA PLĂȚILOR

Compania noastră abordează problema returnărilor plăților într-un mod foarte serios deoarece acestea afectează imaginea noastră față de procesatorul nostru comercial. Prin urmare, în cazul în care Utilizatorul încalcă condițiile de utilizare și înaintează o cerere ilegală de returnare a plății prin intermediul companiei care a emis cardul de credit, compania noastră va solicita CU SIGURANȚĂ despăgubiri prin intermediul unei agenții autorizate de recuperare a plăților.

Vă atenționăm că acest moment poate avea efecte de lungă durată asupra punctajului de bonitate al Utilizatorului. Din aceste considerente, vă recomandăm cu insistență să soluționați eventualele conflicte direct cu compania noastră și să luați cunoștință de politica noastră de anulare și returnare înainte de a contracta abonamente sau sponsorizări pentru paginile noastre de internet.

6. CONTUL, PAROLA ȘI SECURITATEA AFERENTE CALITĂȚII DE MEMBRU

Utilizatorul își va crea un cont personal și o parolă în timpul procesului de înregistrare. Utilizatorul este responsabil de păstrarea confidențialității parolei și contului, și poartă răspundere deplină pentru toate acțiunile efectuate în baza parolei sau contului său.

Utilizatorul se obligă:

(a) să înștiințeze imediat „TVOTT.MD” despre utilizarea neautorizată a parolei sau contului său, sau despre alte încălcări ale politicii de confidențialitate, și

(b) să se deconecteze la sfârșitul fiecărei sesiuni, în cazul când a accesat contul său de pe un calculator/dispozitiv ce aparține unor terți.

„TVOTT.MD” nu va purtă răspundere în nici un caz pentru pierderile sau daunele cauzate prin nerespectarea de către Utilizator a prevederilor din prezenta secțiune.

7. DESPĂGUBIRI

Utilizatorul se obligă să ofere despăgubiri și să nu afecteze „TVOTT.MD” și societățile sale subsidiare, afiliații, agenții, angajații, partenerii și licențiatorii, prin reclamațiile sau cererile (inclusiv cu onorarii rezonabile pentru avocați) înaintate de terți din cauza sau în rezultatul acțiunilor Utilizatorului, abonării sale la serviciile „TVOTT.MD”, încălcării Termenilor de Prestare a Serviciilor de către Utilizator sau încălcării drepturilor unui alt utilizator.

8. INTERDICȚIA DE A RE-VINDE SERVICIUL

Utilizatorul se obligă să nu multiplice, copieze, reproducă, comercializeze, re-vândă, difuzeze și să nu exploateze în scopuri comerciale și de alt gen, serviciul oferit și alte opțiuni de care beneficiază în virtutea statutului său de Utilizator, precum și dreptul său de a utiliza opțiunile oferite de „TVOTT.MD”. Orice acțiune de acest gen este considerată ilegală.

9. INTERDICȚIA DE A PERTURBA FUNCȚIONAREA SERVICIULUI

Utilizatorul se obligă să nu întreprindă acțiuni care au drept scop sau pot crea, în mod direct sau indirect, impedimente pentru funcționarea și monitorizarea corespunzătoare a operațiunilor de pe Pagina de Internet, precum și a mijloacelor de deservire tehnică aferente. Imitarea sau simularea utilizării, precum și acțiunile sau intențiile declarate care au drept scop final sau indirect perturbarea funcționării serviciului se vor solda cu închiderea contului Utilizatorului și pot duce la intentarea unei acțiuni în justiție împotriva Utilizatorului respectiv.

10. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator cad sub incidența Politicii de Confidențialitate.

11. POLITICA UTILIZĂRII LOIALE

Compania noastră oferă servicii de calitate maximală la prețuri minime pe bază de abonament și în conformitate cu opțiunile contractate. Prezenta Politica de Utilizare Loaială a fost elaborată în scopul prevenirii utilizării necorespunzătoare și abuzive a accesului personal de utilizatori minoritari ai serviciului nostru.

Serviciul este destinat utilizării personale de către Utilizatori în baza condițiilor curente de utilizare și în baza prezentei Politici de Utilizare Loială (Fair Usage Policy).

Următoarele variante de utilizare a serviciului sunt considerate drept încălcări ale prezentei Politici.

(a) utilizarea serviciului în locuri publice, cu excepția saloanelor reprezentanților locali;

(b) transmiterea numelui de autentificare (login) către terți (chiar și în cadrul opțiunii „acces de familie”);

(c) partajarea contului (utilizarea în comun a contului în familii diferite);

(d) vizionare îndelungată continuă fără acțiuni din partea Utilizatorului;

(e) durată de timp anomală de vizionare (de exemplu, în fiecare zi câte 20 de ore în decurs de două luni);

La depistarea încălcării, Utilizatorul poate fi avertizat că utilizarea curentă a serviciului contravine din anumite considerente regulilor de furnizare a serviciului.

În continuare, contul Utilizatorului poate fi blocat, iar abonamentul poate fi anulat cu interdicția ulterioară de a accesa serviciul, sau Utilizatorului i se poate oferi o soluție alternativă pentru problema survenită.

12. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Litigiile ce rezultă din sau sunt legate de prezentul Acord, inclusiv cele referitoare la încheierea, executarea sau încetarea acestui Acord, vor fi examinate de instanţele de jduecata nationale  în conformitatea cu prevederile legislației Republicii Moldova.

Vă rugăm să ne contactați la contact în caz dacă aveți întrebări.

Aveți întrebări?

Am colectat răspunsuri detaliate pentru dvs.

Servicu TvOTT este un serviciu de televiziune online care vă ofertă posibilitatea să priviți posturile preferate oriunde și pe orice echipament, indiferent de operatorul de servicii internet și modalitatea de conectare. Nu este nevoie să perfectați un contract pe un termen anumit sau să aveți o adresă fixă de prestare a serviciului. Serviciu vă oferă libertate deplină și calitate a imaginii în FullHD. 

 

Pentru a accesa contul dvs. în aplicație, utilizați numărul de telefon și parola dvs. din cabinetul personal. Dacă ați uitat parola, vă rugăm să urmați pașii indicați pe: www.tvott.md pentru restabilirea parolei.

Găsiți mai multe detalii în instrucțiuni.

Aplicația TvOTT susține toate funcționalitățile moderne ale unui serviciu de televiziune, și anume:

Arhivă Tv - 7 zile. Puteți reveni la titlurile și emisiunile tv pe care nu ați reușit să le priviți cu pînă la 7 zile în trecut.

Time Shifting  - aplicați vă pune la dispoziție funcționalitățile de play/pauză și fast forward and rewind.

EPG - ghid electronic al emisiunilor tv, cu ajutorul căruia puteți găsi ușor emisiunea de care aveți nevoie din arhiva tv sau să vedeți ce urmează a fi difuzat pe posturile Tv.

Puteți testa gratuit calitatea serviciului și funcționalitățile acestuia, fără obligații pe timpul testului, după crearea unui cont de client. După expirare nu aveți obligații de plată sau termeni la liberă discreție, puteți decide continuarea serviciului sau stoparea acestuia. 

Orice abonament de la TvOTT include vizionarea pe patru echipamente de recepție simultan, fie acestea SmartTv-uri, echipamente mobile sau STB-uri.

Puteți instala aplicația pe următoarele echipamente:

  1. Samsung SmartTv sistem operare Tizen.
  2. LG SmartTv sistem operare WebOS.
  3. SmartTv-uri sistem operare Android Tv.
  4. Echipamente mobile (telefoane, tablete, etc.), sisteme de operare Android și IOS.
  5. Echipament STB AppleTv 
  6. Echipamente STB, sistem operare Android și Android Tv.

Aplicația TvOTT poate fi găsită în magazinul de aplicații al sistemului dvs. de operare. Tastați în meniul de căutare TVOTT și primul rezultat va fi aplicația de care aveți nevoie. TvOTT urmează să fie denumirea aplicație și nu element al descrierii acesteia.

Găsiți mai multe detalii în instrucțiuni.

Vă rugăm să verificați semnalul 3/4G sau WiFi în cazul conectării fără fir, un semnal prost duce la degradarea imaginii sau întreruperea acesteia. Dacă utilizați un echipament conectat prin fir, vă rugăm să verificați calitatea conexiunii și viteza de acces la internet. O viteză mai mică de 4Mbps sau un ping mare pot duce la degradarea imaginii.

Achitare serviciilor se face prin intermediul cabinetului personal din sistem. Pentru aceasta este necesar să vă autentificați în cabinetul personal, să faceți click pe ”Prelungește pachetul” și să urmați pașii. Plățile se proceseaza 24 din 24, 7 zile din 7.

Planul tarifar - pachetul de servicii poate fi schimbat la începutul următorului ciclu de achitare. Deci, după expirarea planului tarifar activat, puteți activa un alt plan tarifar.

Achitare pentru servicii se face în avans la momentul activării pachetului de servicii și va include plata pentru 30 de zile de serviciu. La expirarea acestuit termen veți putea selecta un nou pachet sau prelungi pachetul deja selectat.

Reclamațiile pot fi depuse prin apel telefonic la serviciu suport clienți, expediate pe adresa de email a companiei sau depuse fizic la adresa companiei.

Nu există un termen minim la care sunteți obligat. La achiziția unei luni de servicii veți beneficia de serviciu pe durata selectată și ulterior decideți singuri dacă doriți să prelungiți serviciul sau aveți nevoie de o pauză.

Sistemul de plăți utilizat pe pagina companiei www.tvott.md este gestionat de către bancă, ca urmare, compania nu gestionează, stochează sau păstrează date personale cu referire la cardul dumneavoastră de plăți. La momentul efectuării plății, compania transmite datele despre nume cont client către sistemul bancar, pentru a recepționa și reflecta corect plata în contul abonatului. 

Sunteți gata să vizionați? Introduceți numarul de telefon pentru a vă crea sau reporni abonamentul.