Alegeți un tarif

Totul inclus:
Suport tehnic 24/7 Multiroom Disponibil pe Smart TV, Android, iOS, Android TV Canale HD suplimentare Peste 100 de canale TV

Social

40
MDL
Pe luna
74 canale
2 Dispozitive
Alege

Basic

49
MDL
Pe luna
110 canale
2 Dispozitive
Alege

Premium

99
MDL
Pe luna
165 canale
4 Dispozitive
Alege

Aveți întrebări?

Am colectat răspunsuri detaliate pentru dvs.

Servicu TvOTT este un serviciu de televiziune online care vă ofertă posibilitatea să priviți posturile preferate oriunde și pe orice echipament, indiferent de operatorul de servicii internet și modalitatea de conectare. Nu este nevoie să perfectați un contract pe un termen anumit sau să aveți o adresă fixă de prestare a serviciului. Serviciu vă oferă libertate deplină și calitate a imaginii în FullHD. 

 

Pentru a accesa contul dvs. în aplicație, utilizați numărul de telefon și parola dvs. din cabinetul personal. Dacă ați uitat parola, vă rugăm să urmați pașii indicați pe: www.tvott.md pentru restabilirea parolei.

Găsiți mai multe detalii în instrucțiuni.

Aplicația TvOTT susține toate funcționalitățile moderne ale unui serviciu de televiziune, și anume:

Arhivă Tv - 7 zile. Puteți reveni la titlurile și emisiunile tv pe care nu ați reușit să le priviți cu pînă la 7 zile în trecut.

Time Shifting  - aplicați vă pune la dispoziție funcționalitățile de play/pauză și fast forward and rewind.

EPG - ghid electronic al emisiunilor tv, cu ajutorul căruia puteți găsi ușor emisiunea de care aveți nevoie din arhiva tv sau să vedeți ce urmează a fi difuzat pe posturile Tv.

Puteți testa gratuit calitatea serviciului și funcționalitățile acestuia, fără obligații pe timpul testului, după crearea unui cont de client. După expirare nu aveți obligații de plată sau termeni la liberă discreție, puteți decide continuarea serviciului sau stoparea acestuia. 

Orice abonament de la TvOTT include vizionarea pe patru echipamente de recepție simultan, fie acestea SmartTv-uri, echipamente mobile sau STB-uri.

Puteți instala aplicația pe următoarele echipamente:

  1. Samsung SmartTv sistem operare Tizen.
  2. LG SmartTv sistem operare WebOS.
  3. SmartTv-uri sistem operare Android Tv.
  4. Echipamente mobile (telefoane, tablete, etc.), sisteme de operare Android și IOS.
  5. Echipament STB AppleTv 
  6. Echipamente STB, sistem operare Android și Android Tv.

Aplicația TvOTT poate fi găsită în magazinul de aplicații al sistemului dvs. de operare. Tastați în meniul de căutare TVOTT și primul rezultat va fi aplicația de care aveți nevoie. TvOTT urmează să fie denumirea aplicație și nu element al descrierii acesteia.

Găsiți mai multe detalii în instrucțiuni.

Vă rugăm să verificați semnalul 3/4G sau WiFi în cazul conectării fără fir, un semnal prost duce la degradarea imaginii sau întreruperea acesteia. Dacă utilizați un echipament conectat prin fir, vă rugăm să verificați calitatea conexiunii și viteza de acces la internet. O viteză mai mică de 4Mbps sau un ping mare pot duce la degradarea imaginii.

Achitare serviciilor se face prin intermediul cabinetului personal din sistem. Pentru aceasta este necesar să vă autentificați în cabinetul personal, să faceți click pe ”Prelungește pachetul” și să urmați pașii. Plățile se proceseaza 24 din 24, 7 zile din 7.

Planul tarifar - pachetul de servicii poate fi schimbat la începutul următorului ciclu de achitare. Deci, după expirarea planului tarifar activat, puteți activa un alt plan tarifar.

Achitare pentru servicii se face în avans la momentul activării pachetului de servicii și va include plata pentru 30 de zile de serviciu. La expirarea acestuit termen veți putea selecta un nou pachet sau prelungi pachetul deja selectat.

Reclamațiile pot fi depuse prin apel telefonic la serviciu suport clienți, expediate pe adresa de email a companiei sau depuse fizic la adresa companiei.

Nu există un termen minim la care sunteți obligat. La achiziția unei luni de servicii veți beneficia de serviciu pe durata selectată și ulterior decideți singuri dacă doriți să prelungiți serviciul sau aveți nevoie de o pauză.

Sistemul de plăți utilizat pe pagina companiei www.tvott.md este gestionat de către bancă, ca urmare, compania nu gestionează, stochează sau păstrează date personale cu referire la cardul dumneavoastră de plăți. La momentul efectuării plății, compania transmite datele despre nume cont client către sistemul bancar, pentru a recepționa și reflecta corect plata în contul abonatului. 

Sunteți gata să vizionați? Introduceți numarul de telefon pentru a vă crea sau reporni abonamentul.